Kungliga Operan

Kungliga Operan i Stockholm fortsätter att köpa in Tryggve Flex då dom är mycket nöjda med de som köpts in tidigare.Kungliga operanRickard Qvarfordt, säkerhetsched på Kungliga Operan, mitt arbete går ut på att alla besökare skall vara 100% trygga vid besök på Kungliga Operan. Det innebär bl.a. att rullstolsburna skall komma ut i händelse av brand eller annan fara lika enkelt som gående.

Vellinge Taxi

Vellinge

 

Vellinge Taxi satsar på Tryggve Flex som den säkraste trappklättraren för färdtjänst. Jörgen Nilsson, Vd, säjer att säkerhet kommer först när det gäller kunderna och eftersom Tryggve Flex är den enda självbalanserande trappklättraren så var valet enkelt.

Lidingö Stad

Liding stad

 

 

Lidingö Stad investerar i Tryggve Flex, Fastighetskontoret, att användas när hissar renoveras. Med nya hissdirektivet som kräver ytter och innerdörr till hissar, så blir det många hissrenoveringar och då kan vi använda Tryggve Flex under tiden hissen renoveras.

L E Zetterdahl Taxi AB

 Tryggve Flex med universalhållare

L E Zetterdahl Taxi AB har investerat i Tryggve Flex med universalhållare. Dessutom har de uppfunnit en genial hållare till Tryggve Flex i Färdtjänstbilen, den är nu enkel att flytta om bilens säten behöver flyttas för ett annat behov och tar aldrig mer än en sittplats. Detta betyder mycket platsbesparande!

 

Vem är online

Vi har 118 besökare och inga medlemmar online